Eerlijk advies van onze ervaren schoonheidsspecialistes.

Doeltreffende behandelingen en producten in onze schoonheidssalon in Ruurlo. De kracht van de natuur, kristallen en essentiële oliën combineren wij met nieuwe behandelmethoden en technieken. Zo combineren wij de wijsheid van het Oosten met de kennis van het Westen en blenden wij het beste van beide werelden voor maximaal voordeel voor jouw huid.

Afhankelijk van het seizoen, de conditie van je huid en je wensen kunnen wij de behandeling volledig aanpassen. Hierom reserveer je bij ons niet altijd een specifieke behandeling maar de tijdsduur. Zo kunnen wij volledig op maat werken.


Melanie – Eigenaresse, Master & Wellness specialist, PMU

Als eigenaresse van de salon in Ruurlo werkt Melanie allround.

Dat wil zeggen dat je bij haar voor diverse behandelingen terecht kunt echter heeft zij zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op de specialistische behandelingen, 100 % natuurlijke huidverbetering en huidverjonging.

Arianne – Pedicure

Vrijwel vanaf de start van de schoonheidssalon in Ruurlo is er een samenwerkings ontstaan tussen Arianne en Melanie.

Arianne heeft ruime ervaring in haar vak en heeft ook de specialisaties voor Reuma en Diabetes.

Let op! Vanweg een overvolle agenda is er al langere tijd een klantenstop op de diensten van Arianne.

Kim – Huidexpert & Wellness specialist, Nagelstylist

Ook Kim is, net als Melanie, in de loop der jaren uitgegroeid tot een allrounder in de salon. Je kunt bij haar voor diverse behandelingen terecht waaronder ook enkele specialistische behandelingen zoals bijvoorbeeld de bindweefselmassage en faceliftmassage.

Mirjam – Nagelstylist, Junior Schoonheidsspecialist

Mirjam werkt sinds kort in onze salon. Via een werk-leertraject is zij in opleiding voor schoonheidsspecialist. Je kunt al bij haar terecht voor het harsen en verven van wenkbrauwen, cryotherapie en IPL behandelingen. Daarnaast is Mirjam ook opgeleid tot Nagelstylist.