Je huid verbeteren zonder ontspanning is naar mijn idee onmogelijk!

Stress maakt je huid niet mooier en als jouw huid er geweldig uit ziet maar jij voelt je moe, lusteloos of niet gelukkig dan straal je alsnog niet. Daarom wil ik in mijn schoonheidssalon in Ruurlo doeltreffende behandelingen en producten inzetten op een manier waarbij je ook kan ontspannen.

Wij combineren de kracht van de natuur en de energie van onze handen!

Oftewel, in onze behandelingen combineren wij eigentijdse huidverbeterende producten met natuurlijke oorsprong die het beste voor jouw huid bieden en het well being gevoel van onze massages! Wellness en Werking in 1 behandeling.

Helemaal geen apparatuur? Jawel hoor maar alleen ter ondersteuning om voor jou net dat stapje extra te kunnen bieden wat met onze handen niet altijd haalbaar is. We doen dus al het mogelijke om je te laten stralen van binnen en van buiten.

Afhankelijk van het seizoen, de conditie van je huid en je wensen kunnen wij de behandeling volledig aanpassen. Hierom reserveer je bij ons niet altijd een specifieke behandeling maar kun je ook kiezen voor het reserveren van tijdsduur. Zo kunnen wij dan volledig op maat werken.

Hieronder ontmoet je trouwens ons volledige team.

Wij kijken ernaar uit jou te mogen ontvangen,

Lieve groeten van Melanie.

 


Melanie – Eigenaresse

Allround Huidexpert, Wellness specialist, Deep Tissue Facelift Master, Buccal masseur, Ayurvedisch massagetherapeut & PMU specialist

Als eigenaresse van de salon in Ruurlo heeft Melanie zich de laatste jaren steeds meer toegelegd op specialistische behandelingen en vooral op natuurlijke huidverbetering en huidverjonging.

Ook geeft zij trainingen van onze eigen unieke Deep Tissue Facelift aan collega’s uit de branche.

Arianne – Pedicure

Vrijwel vanaf de start van de schoonheidssalon in Ruurlo is er een samenwerking ontstaan tussen Arianne en Melanie.

Arianne heeft ruime ervaring in haar vak en heeft ook de specialisaties voor Reuma en Diabetes.

 

Kim

Allround Huidexpert, Wellness specialist, Deep Tissue Facelift Master & Nagelstylist

Gestart in de salon als leerling is Kim, net als Melanie, in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte allrounder in de salon.

Je kunt bij haar voor vrijwel alle behandelingen terecht waaronder ook enkele specialistische behandelingen zoals bijvoorbeeld de bindweefselmassage en onze deep tissue facelift massage.

Mirjam

Huidexpert, Deep Tissue Facelift Master, PMU powderbrows specialist & Nagelstylist

Mirjam is al enkele jaren werkzaam in onze salon en je kunt bij haar terecht voor diverse behandelingen waaronder ook onze deep tissue facelift massage. Daarnaast is Mirjam ook opgeleid tot nagelstylist en zet ze pmu powderbrows in de salon.