Ben je zoek naar een natuurlijke en effectieve manier om je huid te verjongen en je gezicht een lift te geven? Dan kunnen wij je helpen.

Shiatsu, wat letterlijk “vingerdruk” betekent, staat bekend om zijn genezende en preventieve werking. Het doel? Jouw energie-doorstroming in balans brengen, zodat je je niet alleen goed voelt, maar er ook goed uitziet. Je uiterlijk is immers altijd een afspiegeling van je innerlijk, toch?

Is er bijvoorbeeld ergens een teveel aan energie dan uit zich dat bijvoorbeeld in roodheid in je gezicht. Is er juist een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm en zijn er eventueel rimpeltjes.

Een verstoring van je inwendige organen kan leiden tot huidproblemen en wij kunnen dus vaak ook de relatie leggen tussen een puistje dat steeds op dezelfde plek terugkomt en 1 van je organen.

Met onze Shiatsu Facelift Massage kunnen wij jou een verkwikkende behandeling geven die de energiebanen in je gezicht stimuleert, je doorbloeding verbetert en je spieren ontspant.

Niet alleen zorgt deze massage voor algemene huidverbetering, maar het is ook nog eens een geweldig alternatief als je bindweefselmassages te gevoelig vindt.

Waar wacht je nog op? Laat ons je natuurlijke schoonheid naar voren brengen!