Intensieve anti-aging behandeling bij fijne lijntjes, rimpels en voor een frissere huidteint.

Wat is Microneedling?

Bij deze behandeling maken wij met een pen en passend behandelkopje heel veel kleine kanaaltjes in je huid. De speciale actieve werkstoffen die wij tegelijkertijd gebruiken op je huid gaan door de kanaaltjes diep je huid in waardoor ze extra goed kunnen werken. Je huid wordt steviger en elastischer omdat je huid deze kanaaltjes herstelt en sluit met huideigen, glad collageen. Door deze toename van het collageen worden lijntjes en rimpels verminderd.

  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stevigere huid
  • Aanmaak van collageen
  • Anti-aging
  • Algemene huidverbetering
  • Verbeteren van een huid met couperose/rosacea doordat de huid steviger wordt

Hoe vaak behandelen?

Microneedling kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor optimaal resultaat kunnen wij 3 tot 6x behandelen met een tussenpoos van 4 weken. Ieder seizoen 1x microneedling laten doen houdt je huid ook heel mooi in conditie.

Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat?

Microneedling kan in dezelfde behandeling gecombineerd worden met BioPulse Therapy. Het versterkt elkaars werking en het resultaat van beide behandelingen wordt met 50% vergroot. Wil je deze combinatiebehandelingen vaker herhalen dan geldt voor deze combinatie ook een tussenpoos van 4 weken.

Nazorg?

Na de behandeling zal je huid wat rozig tot rood zien, dit kan de dag erna ook nog aanhouden. Ook zal je huid vaak de dag erna wat warm voelen net alsof je te lang in de zon gezeten hebt. Je huid kan ook wat droog en trekkerig aan gaan voelen in de week na de behandeling. In de eerste 24 uur na de behandeling is het belangrijk zo min mogelijk aan je huid te zitten met je handen. Ga ook niet naar de sauna, zwemmen, zonnen (of zonnebank), neem geen bad (douchen mag wel) en ga even niet sporten. Gebruik in de eerste 24 uur geen producten zoals reiniging, crèmes of make-up.