Diverse intensieve peelings om jouw huid te verbeteren, vernieuwen en egaliseren.

Wat zijn fruitzuurpeelings?

Dit zijn peelings die bestaan uit wateroplosbare zuren bekend onder de naam AHA (Alpha Hydroxy Acid) zoals glycolzuur of melkzuur of vetoplosbaree zuren bekend onder de naam BHA (Beta Hydroxy Acid) zoals salicylzuur. Een AHA fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen waardoor jouw huid zichtbaar gladder en voller wordt. Ook je huidteint wordt egaler en de peeling stimuleert je huid om nieuw collageen aan te maken. Een BHA salicylzuurpeeling is werkzaam in de poriën waar het talgverstoppingen kan oplossen. Deze zetten wij dus vaak in bij een vette/gecombineerde huid of lokaal bijvoorbeeld alleen op je neus.

  • Tegen pigmentvlekken
  • Anti-aging
  • Vermindering van lijntjes en rimpeltjes
  • Vochtarme huid
  • Opfrissen van een doffe, vale huid
  • Helpt bij een onzuivere huid met verstopte poriën
  • Aanmaak van collageen

Hoe vaak behandelen?

Deze peelings kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor hele intensieve resultaten kunnen wij 3 tot 6x behandelen met een tussenpoos van 2 weken. Met behandelen in kuurverband kunnen wij ook de percentages waarmee wij op jouw huid werken opbouwen en zo word het dus ook nog intensiever. Je huid kan in deze periode wel wat gevoeliger en droger aanvoelen, hierop kunnen wij jouw verzorging van thuis aanpassen. Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat? De Fruitzuurpeelings kunnen gecombineerd worden met onze Bio Peel kruidenpeeling in dezelfde behandeling. Het versterkt elkaars werking en het resultaat van beide behandelingen wordt vergroot. Wil je deze combinatiebehandelingen vaker herhalen dan geldt voor deze combinatie een tussenpoos van 2 weken. Wil je deze combinatie in kuurverband doen dan behandelen wij 3x met een tussenpoos van 2 weken. Ook tijdens deze periode kan je huid wat gevoeliger en droger aanvoelen.

Nazorg?

Tijdens de behandeling kan het wat prikkelend aanvoelen. Na de behandeling voelt je huid vaak wat droog en trekkerig en kan je huid in de loop van de week ook gaan schilferen. Hoeveel dit zal zijn is heel verschillend per persoon en komt doordat de dode huidcellen versneld loslaten waardoor jouw nieuwe huid zichtbaar wordt. Meestal helpt een volle crème of olie voldoende om je huid soepel te houden, te zorgen dat het minder droog voelt en om de schilfering minder zichtbaar te maken.