Jij wilt een frisse en stralende huid? Daarvoor kunnen wij onze fruitzuurpeelings inzetten.

Bij onze fruitzuurpeelings hebben we ook keuze uit verschillende soorten waaronder glycolzuur (van suikerriet), salicylzuur (uit wilgenbast) of melkzuur.

Ook zijn de fruitzuurpeelings beschikbaar in verschillende percentages. Welke fruitzuur gekozen wordt, het percentage en de inwerktijd bepaalt hoe intensief de werking is. Hierdoor kunnen wij de peeling dus helemaal aanpassen, zo krijg je een behandeling op maat zodat de werking optimaal zal zijn voor jouw huid. Zo is er dus ook altijd wel een formule die past bij jouw huidtype en behoeften.

Onze peelings helpen bij het verminderen van acne en onzuiverheden, het vervagen van pigmentvlekken en littekens, het verfijnen van de huidtextuur en het stimuleren van de collageenproductie.

Fruitzuurpeelings staan bekend om het stimuleren van de natuurlijke celvernieuwing, verbeteren van de teint en ze bevorderen de aanmaak van collageen voor een jeugdigere uitstraling.

Zelfs als je een gevoelige huid hebt is een fruitzuurpeeling mogelijk. Wij hebben een peeling beschikbaar die speciaal is samengesteld om mild en kalmerend te zijn zodat je kunt genieten van alle voordelen zonder irritatie.

Dus waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak en ontdek hoe onze fruitzuurpeelings jouw huid kunnen verbeteren.