Met dermaplaning wordt jouw huid heerlijk glad en zacht. Tijdens deze behandeling gebruiken we een speciaal chirurgisch mesje om voorzichtig dode huidcellen, overtollige talg en dat vervelende vellushaar (je weet wel, dat fijne donshaar) van je gezicht te schrapen. Het klinkt misschien een beetje eng, maar maak je geen zorgen, het is helemaal niet pijnlijk en uiteraard zijn we er zeer bedreven in.

Het resultaat is direct een zichtbaar gladdere en stralende huid. Zodra die laag dode huidcellen is weggevaagd, zie je een enorme verbetering in de textuur en helderheid van je huid. En zonder die vervelende donshaartjes op het gezicht kun je je make-up ook veel mooier aanbrengen.

Wij vinden het ook een mooi alternatief voor het harsen van je hele gezicht, vooral als je huid hierop gevoelig reageert. Een bijkomend voordeel van dermaplaning is dat de opname van huidverzorgingsproducten verbeterd. Na de behandeling kunnen serums, moisturizers en andere huidverzorgingsproducten beter doordringen in je huid, waardoor hun effectiviteit wordt versterkt. Dit maakt dermaplaning een waardevolle aanvulling op jouw huidverzorgingsroutine.

Een grote misvatting omtrent deze behandeling is dat je haartjes dikker en donkerder zullen teruggroeien. Dit is absoluut niet waar! Wat wel zo is, is dat jouw haartjes van nature in een smalle punt uitlopen waardoor ze dun en zacht aanvoelen. Na dermaplaning, wanneer de haartjes weer gaan groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje dat nu stomp is. Hierdoor kan het ietwat voelen alsof het haartje iets dikker is, maar dit is dus niet het geval. Als het haartje weer volledig is teruggroeid, voelt het gewoon weer net zo aan als voor de behandeling.

Deze behandeling is dus veilig en ook geschikt voor de meeste huidtypes. Het is snel, effectief en geeft je direct een mooie, gladde en stralende huid.