Huidverbeterende behandeling voor een gladde huid zonder donshaartjes met direct zichtbaar resultaat.

Wat is het?

Dermaplaning is een pijnloze behandeling die wordt uitgevoerd met een speciaal chirurgisch mesje. Met dit mesje wordt (voorzichtig) over jouw huid geschraapt waardoor kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht verwijderd worden.

  • Verwijderd dode huidcellen
  • Verwijderd donshaartjes (hierdoor kun je je make-up ook nog mooier aanbrengen)
  • Verheldert jouw huidteint
  • Verfijnt je poriën
  • Geeft een direct zichtbare GLOW

In de Dermaplaning LARGE behandeling brengen wij ook nog 20% vitamine C aan op jouw huid gevolgd door een masker. Hierdoor krijgt jouw huid een extra boost en wordt deze nog stralender.

Misvatting.

Een grote misvatting omtrent deze behandeling is dat je haartjes dikker en donkerder zullen terug groeien. Dit is absoluut niet waar! Wat wel zo is, is dat jouw haartjes van nature in een smalle punt uitlopen waardoor ze dun en zacht aanvoelen. Na Dermaplaning, als de haartjes weer gaan groeien verschijnt het middelste deel van het haartje die nu stom is, hierdoor kan het ietwat voelen alsof het haartje iets dikker is maar dit is dus niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid voelt deze gewoon weer net zo aan als voor de behandeling.

Hoe vaak behandelen?

Dermaplaning mag na 4 tot 8 weken herhaald worden. Combineren voor meer resultaat? Dermaplaning kan niet gecombineerd worden met andere huidverbeterende behandelingen op datzelfde moment.

Nazorg?

Na de behandeling kan je huid een klein beetje rood zijn, dit is niet altijd zo en als het wel zo is dan trekt dat snel weg. Bescherm je huid tegen de zon met een spf van minimaal 25.