Een massage waarbij jouw schoonheid letterlijk van binnenuit komt.

Buccal massage is een bijzondere massagebehandeling waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak van binnenuit worden gemasseerd. Uiteraard hebben we daarbij handschoenen aan. 🧤

De reden waarom buccal massage zo geweldig is, is omdat als we deze massage kunnen toevoegen aan je behandeling we er nog effectiever je rimpels en fijne lijntjes mee kunnen verminderen en we meer resultaat behalen als wanneer we alleen van buitenaf werken. Het kan ook helpen bij het verminderen van eventuele zwellingen in het gezicht en het verbeteren van de algehele textuur van de huid.

Ook hebben veel mensen tegenwoordig last van overmatige stress dat zich vaak uit in spanning in de kaak, denk ook aan knarsetanden of kaakklemmen wat soms ongemerkt gedaan wordt. Als je dus last hebt van spanning of pijn in je kaakgebied, kan de Buccal massage verlichting bieden en je helpen te ontspannen.

Dus als je op zoek bent naar een ontspannende en verjongende behandeling voor je gezicht, kan een buccal massage een geweldige optie zijn. Het is een effectieve manier om je huid te laten stralen en je een jongere uitstraling te geven op een volledig natuurlijke manier.

Boek vandaag nog jouw behandeling met daarbij als toevoeging een buccal massage en ervaar het zelf eens.