Huidverbetering en huidvernieuwing voor een huid die schoon, glad en zacht aanvoelt.

Wat is Bio Peel?

Bio Peel is een kruidenpeeling zonder waterstofperoxide waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen jouw huid polijst en van binnenuit gaat herstellen met direct zichtbaar resultaat. Door de Bio Peel vooraf te verwarmen en deze in te masseren wordt de kruidenmix goed opgenomen en krijgt jouw huid een vitamine boost. Met de BioPeel verdunnen wij jouw huid niet zoals met sommige andere peelings wel het geval is.

  • Gladdere huid
  • Herstel van een onrustige huid
  • Opfrissen van een doffe, vale huid
  • Fijnere poriën
  • Herstel na puistjes
  • Vermindert lijntjes

Hoe vaak behandelen?

Deze kruidenpeeling kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor optimaal resultaat kunnen wij 3x behandelen met een tussenpoos van 1 tot 2 weken. Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat? De Bio Peel kruidenpeeling kan gecombineerd worden met 1 van onze fruitzuurpeelings in dezelfde behandeling. Het versterkt elkaars werking en het resultaat van beide behandelingen wordt vergroot. Wil je deze combinatiebehandelingen vaker herhalen dan geldt voor deze combinatie een tussenpoos van 2 weken.

Nazorg?

Tijdens en na de behandeling kan je huid prikkelend of tintelend aanvoelen, ook kan je huid wat warm en rood zijn. Deze eventuele roodheid trekt vanzelf weer weg. Je huid kan wat gevoeliger zijn mede doordat een aantal dode huidcellagen weggenomen zijn. Je huid kan ook wat droger voelen en na 3 tot 5 dagen zelfs licht gaan schilferen. Met een volle crème kun je je huid soepel houden en zijn de schilfertjes nauwelijks zichtbaar. Doordat je huid vanwege het verwijderen van de dode huidcellagen minder goed beschermd is tegen UV-straling adviseren wij je huid tegen de zon te beschermen met een spf van minimaal 25. Echt zonnebaden of de zonnebank kan pas 14 dagen na de behandeling en denk ook dan aan je zonbescherming!