Intensieve huidverbeterende massage die de doorbloeding activeert en jouw onderhuids bindweefsel verbetert.

Wat is Bindweefselmassage?

Deze massage is topsport maar dan voor je huid. Wij werken bij deze massage in de diepere huidlagen en gebruiken hierbij geen tussenstof (dus geen massageolie of massagecrème) waardoor dit een intensieve behandeling is. Dit is ook niet voor iedereen een ontspannende behandeling maar wel erg gewild vanwege de resultaten die hiermee bereikt worden. Doordat wij de bindweefselcellen prikkelen worden weer collagene en elastine vezels aangemaakt waardoor de huid weer wordt opgevuld en steviger wordt.
Je huid gaat weer stralen en ziet er jonger uit.

  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stevigere huid
  • Aanmaak van collageen
  • Anti-aging
  • Algemene huidverbetering
  • Voor het lichaam werkt een bindweefselmassage geweldig tegen cellulite

Hoe vaak behandelen?

Bindweefselmassage kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 6 behandelingen in een periode van maximaal 12 weken. Hierna kun je het resultaat bijhouden door eens per 6 weken een bindweefselmassage te laten doen. Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat? Bindweefselmassage is mooi te combineren met 1 van onze fruitzuurpeelings. Ook lichttherapie past er mooi bij, dit doen wij dan bijvoorbeeld in plaats van het gezichtsmasker.

Nazorg?

Na deze behandeling kan je huid wat lichtroze zijn. Met de Bindweefselmassage maken wij verklevingen los in de huid en dit kan je in de dagen erna soms nog wat voelen, het kan dan soms wat beurs voelen. Blauwe plekken krijg je NIET van deze behandeling, mocht je dat ooit ergens gehoord hebben dan is de massage niet goed uitgevoerd.