Zeer effectieve anti-aging massage maar ook goed in te zetten als anti-hoofdpijn massage.

Wat is Vreeling Deep Tissue?

Vreeling Deep Tissue is een zeer ontspannen massage van de dieper gelegen bindweefsels en spieren. Deze massage werkt dieper dan een ‘gewone’ Bindweefselmassage echter is veel meer ontspannend. De collagene vezels in het gelaat zullen worden opgerekt en door de trage beweging van de diepe strokes krijgen de vezels letterlijk de tijd om te reorganiseren. Een enorm effectieve anti-rimpelmassage dus. Hoe heerlijk is het niet als de spanning rond de schedelrand wordt weggenomen, of de spanning rond de kaaklijn en het jukbeen. Ook de aanhechtingen van de nekspieren aan de schedelrand worden stevig los gemasseerd, waardoor hoofdpijnen vaak snel oplossen. Deze resultaten zijn vaak nog dagenlang voelbaar. Soms is de hoofdpijn definitief weg.

  • Enorm ontspannend
  • Anti-aging
  • Tegen rimpels en lijntjes
  • Anti-hoofdpijn
  • Algemene huidverbetering
  • Goed alternatief als je een bindweefselmassage te gevoelig vindt

Hoe vaak behandelen?

Vreeling Deep Tissue kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor optimaal resultaat bij huidveroudering adviseren wij een kuur van 6 behandelingen in een periode van maximaal 12 weken. Hierna kun je het resultaat bijhouden door eens per 6 weken een Vreeling Deep Tissue te laten doen. Voor hoofdpijn adviseren wij een eenmalige behandeling en te ervaren wat dit voor je doet. Brengt het verlichting dan adviseren wij op korte termijn nog een behandeling uit te laten voeren en daarna af te wachten tot klachten eventueel weer opspelen. Uiteraard is eens per maand of per 6 weken preventief behandelen ook een idee.

Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat?

Vreeling Deep Tissue voor huidverbetering is mooi te combineren met 1 van onze fruitzuurpeelings. Ook lichttherapie past er mooi bij, dit doen wij dan bijvoorbeeld in plaats van het gezichtsmasker.

Nazorg?

Na deze behandeling voel je je vooral heerlijk ontspannen dus neem thuis nog een lekker kopje thee en geniet nog na.