Intensieve huidherstellende behandeling om je huid te ontgiften en de gezondheid van je huid te herstellen.

Wat is BioPulse?

BioPulse is een behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is een 100 % natuurlijke behandeling die de bloedcirculatie stimuleert met zuurstofrijk bloed (oxygenatie), verwijderd zeer goed dode huidcellen en zorgt voor drainage van de lymfe. Tijdens de behandeling gebruiken wij een mix van natuurlijke stoffen die verschillende processen in jouw huid op gang brengen. Goed om te weten dat deze mix van stoffen die als een masker worden aangebracht op gezicht, hals en decolleté 45 minuten in moet werken voor een optimaal resultaat. Deze inwerktijd gebruiken velen om even heerlijk te ontspannen.

  • Mini-facelift
  • Anti-aging
  • Verheldert jouw huidteint
  • Geeft een gladdere huid met minder rimpeltjes
  • Verstevigd en verstrakt je huid
  • Detox voor je huid
  • Reguleert de talgproductie

Hoe vaak behandelen?

BioPulse kun je als eenmalige behandeling laten doen. Voor optimaal resultaat kunnen wij 3x behandelen met een tussenpoos van 1 tot 2 weken. Combineren met andere behandelingen voor meer resultaat? De BioPulse Therapy kan in dezelfde behandeling gecombineerd worden met microneedling of met 1 van onze fruitzuurpeelings. Het versterkt elkaars werking en het resultaat van beide behandelingen wordt met 50% vergroot. Wil je deze combinatiebehandelingen vaker herhalen dan geldt voor de microneedling combinatie een tussenpoos van 4 weken en voor de fruitzuur combinatie een tussenpoos van 2 weken.

Nazorg?

Na de behandeling kan de huid rood zijn, dit is een teken dat de behandeling goed gewerkt heeft. De roodheid trekt vaak na een aantal uren weg maar in de dagen na de behandeling kan de huid toch af en toe ook nog wat rozig zien. Ook kan jouw huid wat warm en droog/trekkerig aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit is allemaal heel normaal en gaat met goede verzorging thuis snel over Erg belangrijk is het om na deze behandeling diezelfde dag nog minimaal 2 liter water te drinken omdat er veel afvalstoffen afgevoerd moeten worden. Doe je dit niet dan kan je je naar gaan voelen en/of hoofdpijn krijgen. Dit is meteen 1 van de redenen waarom wij deze behandeling liever niet laat op de avond uitvoeren omdat je dan geen kans meer hebt voor het slapen voldoende te drinken.