Behandelingen
Melanie Ruurlo - waar echte schoonheid begint

OVER ONS        IN DE MEDIA        CONTACT        ROUTE        


"You can be gorgeous at thirty, charming at fourty

and irrisistable for the rest of your life"


Coco Chanel

Wellness & Werking

Behandelingen & Tarieven


Heb je een keuze gemaakt dan boek je heel makkelijk je afspraak zelf online in. 


Kom je er niet helemaal uit of wil je graag persoonlijk contact? Je kunt ons altijd mailen of bellen.

   Meet & Treat


   Je wilt graag een gezichtsbehandeling maar je hebt helemaal geen idee wat goed en fijn is voor jou en jouw huid en wat is nou eigenlijk een fruitzuurpeeling of zo'n bindweefselmassage, en is die behandeling dan wel geschikt voor jou?


   Die vragen kunnen wij allemaal voor je wegnemen bij onze "Meet & Treat" behandeling. Jij kiest dan alleen hoeveel tijd jij kunt vrij maken. Vervolgens kom je, op de afgesproken dag en tijd, gewoon lekker naar onze salon en gaan wij een behandeling afstemmen op jouw wensen, jouw huidconditie en het seizoen. 


   Hoe makkelijk is dat? Dit is ook een goede keuze als je voor het eerst bij ons komt of al langere tijd niet in onze salon bent geweest of als je gewoon geen zin hebt om zelf te kiezen :)


   30 minuten 34,50

   60 minuten 69,00

   90 minuten 103,50

   Facial Rituals


   Beauty Break - 30 minuten 29,00

   Heb je niet veel tijd maar wil je graag je huid eens extra verzorgen en tegelijk je wenkbrauwen weer netjes in model dan is dit iets voor jou.


   Renew & Refresh - 60 minuten 59,00

   Jouw huid krijgt door de fruitzuurpeeling weer een mooie Glow en wordt diep gereinigd door de cupping massage. Jouw huid is na deze behandeling goed gehydrateerd en wordt steviger. 


   Anti stress - 60 minuten 59,00

   Jij kunt heerlijk ontspannen terwijl tegelijkertijd jouw huid wordt verzorgd met onder meer een reiniging, een masker en uiteraard ontbreekt een gezichts, schouder- en hoofdmassage niet tijdens deze behandeling.


   Rebalance - 60 minuten 59,00

   Gevoelige huid? Dan is dit jouw behandeling.

   Met het speciale serum en masker wordt roodheid en stuwing vermindert en zal zelfs de meest gevoelige huid tot rust komen.


   ....and relax - 90 minuten 89,00

   Dit is niet zomaar een gezichtsbehandeling, dit is een  luxe ayurvedische wellnessbehandeling voor totale ontspanning, huidverbetering en welzijn met o.a. een voetbad en voetmassage, uitgebreide gezichtsmassage en nog veel meer waardoor de dagelijkse stress volledig van je af zal glijden.

   Anti Aging Specials


   Anti Aging Acupunctuur - 60 minuten 68,50

   Cosmetische acupunctuur voor jouw huid met o.a. een welkomstritueel, reiniging, korte massage ter voorbereiding van de acupunctuur, een masker en guasha.


   Instant lift - 45 minuten 46,50

   We verjongen en liften je huid met 1 van onze specialistische anti-agingmassages zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, faceliftmassage of deep tissue of we maken er een fijne mix van.


   Timeless Skin - 60 minuten 69,00

   Net iets uitgebreider als de Instant Lift. Uiteraard geven wij je 1 van onze specialistische anti-agingmassages maar ons welkomstritueel, de reiniging, een masker en een handmassage tijdens het masker ontbreken niet.


   Skin Workout - 75 minuten 84,50

   Tijdens deze behandeling gebruiken wij minimaal 2 extra technieken of producten om jouw huid te verjongen en te liften, uiteraard ontbreekt ons welkomstritueel, de reiniging, een masker en een handmassage tijdens het masker niet.


   All in one- 90 minuten 99,50

   Tijdens deze behandeling gebruiken wij minimaal 3 extra technieken of producten om jouw huid te verjongen en te liften, uiteraard ontbreekt ons welkomstritueel, de reiniging, een masker en een handmassage tijdens het masker niet.

   CONTACTGEGEVENS


   Dorpsstraat 76

   7261AX Ruurlo


   info@salon-melanie.nl


   T. 0573 - 789 044


   KVK. 09196478


   Privacyverklaring

   Algemene voorwaarden

   OPENINGSTIJDEN


   Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag:

   9.00-17.00/18.30-22.00


   Vrijdag:

   9.00-17.00


   Zaterdag gesloten


   Zondag gesloten

   Copyright @ All Rights Reserved

   Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

   Accepteren